47pl

Tuesday, May 21, 2013

Politiet avslører status for tegning Tina

En polititegning som ikke er offentliggjort tidligere, viser det som kan være den siste observasjonen av Tina Jørgensen, som ble drept for 13 år siden.
Tegningen, som er basert på en vitneobservasjon den natten Jørgensen forsvant, viser en mørkhåret mann i 20-årene og en lys kvinne ved noen arbeidsbrakker under Bybrua, skriver Stavanger Aftenblad. De to står ved en bil, som har bagasjerommet åpent.

Tegningen ble laget i forbindelse med etterforskningen i 2000, men ble av forskjellige årsaker ikke offentliggjort den gang. Når vi nå går ut med den, er det fordi vi finner den relevant, sier politiførstebetjent Bjørn Thorleif Vanvik. Han har ledet etterforskningen siden saken ble gjenopptatt tidligere i år. Vanvik sier vitnet observerte det som kan ha vært ytterligere en mann i tilknytning til bilen under brua.
– Vi jobber med flere spor, men vil gjerne oppfordre personen på tegningen og den eventuelle andre mannen om å kontakte oss, sier Vanvik. Han vil også gjerne høre fra andre som kan ha opplysninger om bilen.
Observasjonen tegningen er basert på, ble gjort ved 2-tiden natt til søndag 24. september 2000. Jørgensen ble funnet drept og skjult i en kum ved Bore kirke i Klepp en drøy måned senere. I kummen ble det også funnet en gjenstand som kan knyttes til arbeidet som den gangen ble utført på Bybrua. (©NTB)

No comments:

Post a Comment